Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Απο τα χαμηλά της 11/2 ο δείκτης κινείται πλαγιοανοδικά εντός του κόκκινου καναλιού. Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα υψηλά της C και επανήλθε δημιουργώντας τον δεξί ώμο ενός ανάποδο ωκω,αν και η χθεσινή συνεδρίαση μας έδειξε μια..βιασύνη στην ολοκλήρωσή του.
Ο δείκτης έκλεισε ακριβώς πάνω στο εκμο 9 ημ τον οποίον φαίνεται οτι "ακούει" συχνά.
Στό θετικό σενάριο, θα κινηθεί προς τις 43 μον της C και εφ οσον την διασπάσει επικυρωμένα ,θα ανοίξει ο δρόμος προς την ενεργοποίηση του σχηματισμού με στόχο τουλάχιστον 20 μον υψηλότερα.
Η διάσπαση αυτή θα συνοδευτεί απο αυξημένο όγκο συναλλαγών,καθώς εκτιμάται οτι θα κλείσουν πανω απο το επίπεδο της C και ανοιχτές short θέσεις στις μετοχές των τραπεζών.
Αντίθετα ,στο αρνητικό σενάριο ,δεν θα καταφέρει να υπερβεί τον κινητό ,η ακόμα και την C, με συνέπεια την επιστροφή του πρός τις 36,60 μον της διακεκομμένης Ζ ,απωλεσθείσης δε και αυτής ο επόμενος στόχος θα είναι η S των 33 μον ,γεγονός που θα επιφέρει ιδιαίτερη ταλαιπωρία στους κατόχους των τραπεζικών τίτλων.

70 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημερα σε ολους

μπαρμπαλιας είπε...

....
. Ανθρωποι γελοίοι, χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο, σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες.Λ.Κυρκος

απο τη χθεσινοβραδυνη κουβεντουλα των φιλων της στηλης...
σας θυμιζει τιποτε ;
καμμια συγκριση με τους σημερινους Φιληδες ,Τασιες κλπ κλπ
"ανθρωποι γελιοι χωρις καμμια παιδεια"λπν που ξεγελασαν
τους Γιανναραδες κλπ μπασαρηδες των γραμματων και τεχνων ,τρομαρα τους .
και η μεσαια ταξη;
που την ετρωγε η κωλαρα της
και η καλοπεραση της .
η καλυτερη αναλυση που εχω διαβασει τον τελευταιο χρονο ,
το αρθρο του Μικ πανω σαυτη τη διαπιστωση .

η μερα ειναι σημαδιακη και ασ την επαναφερουμε στην μνημη μας σαν ελαχιστο φορο τιμης.

μπαρμπαλιας είπε...

μια κλμ και ενα μπραβο στη
@froufrouni
για την αναρτηση του
"je suis
sick of this shit"

ArTaXiA είπε...

Μπάρμπα καλημέρα. Η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει πλέγμα εξουσίας. Δεν διαθέτει τον απαραίτητο χρόνο, οποτε ξεκίνησε, ξηλώνοντας το υπάρχων, δομημένο εδώ και δεκαετίας από άλλες κυβερνήσεις. Κάπου στη μέση, μας πήρε η μπάλα κι όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν είχαμε την τύχη να τα πίνουμε στα κουτούκια με τον Αλέξη προ δεκαπενταετίας....

Ω καιροί, ω ήθη...

Lazaros είπε...

Καλημέρα καλημέρα

μπαρμπαλιας είπε...

Κομο φιλε κλμ
διαβασε τα χθεσινα σχολια εδω.
οσο για τη Φροσω...δεξια στη στηλη που ειμαστε γραφει τα τσιου τσιου ο Μικ.πατησε εκει που λεει Effrosyni Pavlakoudi ‎@froufrouni και διαβασε

μπαρμπαλιας είπε...

Αρταξι μου μπονζεαουρ.
οι τσιπουρακηδες πολλα υπεσχεθησαν...αλλα στην πραξη απεδειχθησαν μηδενια.
με την λογικη "τους",τους εντασσω αβιαστα στην κατηγορια
των πολιτικων αντιπαλων που
λοιδορουσαν

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους! Όντως πολύ ωραία η κουβέντα και να πω ότι την συνέντευξη κύρκου την έχω δει 2 φορές το τελευταίο δίμηνο... Εκπληκτική, αξίζει να την (ξανα)δουν αρκετοί που έχουν μίσος και μοιράζουν βρισιές υπό τον μανδύα του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς.

Hippy σε αυτό που είπες για το ότι ζορίζεται ο κόσμος για το μεταναστευτικό και θέλει να ψυχή να σταθείς ψύχραιμος...να προσθέσω κάτι.
Προφανώς και δεν φταίει κανένας από αυτούς τους δύσμοιρους ανθρώπους. Προφανώς και λέω γελοιοδέστατους όποιον προσπαθεί να πει (γιατί βγαίνουν κάτι τέτοια ύπουλα στην κοινωνία) ότι οι πρόσφυγες έχουν πολλά λεφτά και γενικά ότι μπαρούφα ακούγεται για αυτούς.
Απλά αν δεις το πρόβλημα συνολικά, την θέση την δική μας, την θέση των προσφύγων, τι κάνει η Ευρώπη κτλ κτλ, τότε εδώ στο μέλλον θα επικρατήσει πιθανότατα μία ζοφερή εικόνα σε Έλληνες και μετανάστες. Δεν θα φταίνει οι άνθρωποι, αλλά το πρόβλημα που οδήγησε τους Συριους στην μετανάστευση και το πρόβλημα που οδήγησε την χώρα μας στην οικονομική εξαθλίωση.

Έτσι λοιπόν, λόγω έλλειψη κουλτούρας στην μάζα του λαού της Ελλάδας, όπως επίσης ότι συμπεριφέρεται αφγελιδών σε όποια είναι η "μόδα" σήμερα, αυτός ο υπέρμετρος ουμανισμός που δείχνουν οι περισσότεροι και βιάζονται να χαρακτηρίσουν φασίστα όποιον απλά αποτυπώσει όλη την εικόνα του προβλήματος (και όχι για τους ανθρώπους ξαναλέω, αλλά για το μελλοντικό πρόβλημα), πολύ φοβάμαι ότι θα έχει την κατάληξη της κατακραυγής όταν εμφανιστεί εμπράκτως αυτό το "πρόβλημα". Και δεν θα φταίνε ούτε τότε οι άνθρωποι, αλλά πάνω στον πόνο τον δικό τους, θα ξεχάσουν τα πάντα που έλεγαν παλιότερα.

Και προφανώς δεν μιλάω για τους ανθρώπους που έμπρακτα (και όχι μία Κυριακή) βοηθάνε τους μετανάστες. Μιλάω για αυτούς τους "κατά κάποιον τρόπο δήθεν", που από έναν καναπέ ουρλιάζουν ότι είναι ουμανιστές. Και αν έρθει το πρόβλημα στην πόρτα τους...Τότε θα συμπεριφερθούν όπως και την δεκαετία του 90 στους Αλβανούς. Που όλους τους βόλευε στα χωράφια να έχουν τους Αλβανούς για τη σκληρή δουλειά, αλλά ο ρατσισμός στα ύψη τότε λόγω ατυχών συμβάντων. Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

austin είπε...

Και επειδή είπες για Φίλη Μπάρμπα...

Κοίτα στο 0:55. Έχει πλάκα.

http://ellinofreneianet.gr/television/tv-shows/video/204-ellinofreneia-tv-21-03-2016.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους...οποιος ακουσε χθες σκαι τον μπαμπη και τωρα ακουει χατζηνικο..και εχει βγαλει συμπερασμα να μου το γραψει...τι παιζει ρε φιλε...

austin είπε...

george τλκ πολύ καλή η ΜΙΓ για αγορά εκεί στο 0,082-3. Έπεσες πάρα πολύ μέσα!

austin είπε...

ΟΠΛΑ, μόλις άκουσα τον Μπάμπη...Δεν βρίσκω να είπε κάτι τραγικό! Κάθε άλλο. Έίπε ότι θα πάρει ακόμα και το χρέος!!

austin είπε...

Τι βιασύνη αυτή στα ΕΛΠΕ...Κάτι τέτοιες κινήσεις έκαναν και πριν το ξεφόρτωμα στις 630 μονάδες πάντως.

Έπιαναν μία μία μετοχές και κάνανε κάτι μπράπα μπρούπα, και μετά από λίγες μέρες ήρθε το σουσέλ...

Lazaros είπε...

ΕΥΔΑΠ ;; Άποψη κανείς;;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

austin αυτο ειπα..ο μπαμπης ειπαι ημερα και ο χατζινικος νυχτα..

michele είπε...

Καλημερα ,καλημερα σε όλους.Σουσελ ,μου θυμισε τον μακαρίτη τον Μιχάλη Ασλάνη που διαπομπευσε καποτε ο ζουγκλας

michele είπε...

ΕΥΔΑΠ παιζει πανω απο 4,14-4,18

Panos είπε...

Καλημερα σε ολους τους φιλους.
Πολυ καλη εικονα δειχνει και σημερα η ΠΕΙΡ(παραδοξως για την συγκεκριμενη),απ'ότι δειχνει και σημερα θα εχουμε μικρους τζιρους...οποτε απο εωδομαδα τα καλυτερα.

Ευχομαι καλη συνεδριαση καλο τριημερο και να μην φοβαται να φωναξει ο Ελληνας..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ!!!

ArTaXiA είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε... Εμένα μου μυρίζει άγριο ξύλο!


https://plus.google.com/u/0/photos/photo/115000932836422396759/6265547939194878306?authkey=CLbOv_P-x5eFLg

austin είπε...

χατζηνίκος ουρλιάζει. Δυστυχώς δεν άκουσα τι είπε στην αρχή που λέει ο ΟΠΛΑ. Τώρα ουρλιάζει στον Αλεξιάδη!

hippy είπε...

Καλημέρα

φίλε Austin συμφωνούμε, λέμε περίπου το ίδιο

"Ζορίζεται ο κόσμος για το μεταναστευτικό και θέλει να ψυχή να σταθείς ψύχραιμος" εννοώ ότι δεν υπάρχει λύση χωρίς να σπάσουν αυγά, αλλά όσο λιγώτερα γίνεται. Προφανώς και πρέπει ν΄απομακρυνθούν οι άνθρωποι από την Ειδομένη (για το καλό τους και το καλό μας) σε κάποιου είδους "κλειστές" κατασκηνώσεις μέχρι να δούμε τι θα γίνει πριν γίνουν αυτά που όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φοβόμαστε.

ΓΡΙΒ δεν κουνιέται φύλλο?

austin είπε...

Και εμένα! Και επίσης έχουν πλέον αυτοί "τριήμερο". Και έκανα μία τρελή χαζομάρα χθες...Δεν άνοιξα που ήθελα σε inverse etf στο Αμερικα...και επέλεξα μετοχή, την οποία θα κλείσω μάλλον σήμερα με ζημιές.

michele είπε...

Αrtaxia ,οντως (στις 4 Μαρτιου εφτιαξα αυτο εδω:

http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/search?updated-max=2016-03-10T17:38:00%2B02:00&max-results=8&start=8&by-date=false )

με στοχο τα 42$ .Που πηγε; μα στα 42$!! αρα παιρνουμε τον δρομο της επιστροφης

Panos είπε...

Χαχαχα Γιωργο...οπως ακους αλλη μια φορα μας δειχνουν ποσο ανικανοι ειναι οι συριζαιοι, καλα ο Χ"νικος τωρα το παιζει αντιπολιτευση...ουστ

ArTaXiA είπε...

To θέμα είναι η επιστροφή να ξεπεράσει το τρέχον σημείο.... Κι αν κρίνω από τη πτώση σε όλα τα commodities ανεξαιρέτως, μυρίζει μπαρούτι! Μακάρι να βγω ψεύτης.

ArTaXiA είπε...

[να μην ξεπεράσει το τρέχον σημείο]

michele είπε...

Για να μην μπερδευτει καποιος κυριος μπορει να το δει μονο του κι εδω :

https://4.bp.blogspot.com/-7sa9NReuINg/VuCMuBePkcI/AAAAAAAAUDk/Spb8wxDwQaw/s1600/ScreenShot082%2B%25283%2529.png

michele είπε...

Toυ δινουμε εναν "αερα" artaxia,μεχρι 38,2-38,30$ του crude παντα.
Αν χασει αυτο το επιπεδο

Mαρθα Βούρτση,Ελενη Χατζηαργυρη :)

michele είπε...

Βεβαια εχουμε ξαναπει για την αυτονομηση της ελληνικης αγορας ,καθως θελει να προεξοφλησει προφανως το κλεισιμο της αξιολογησης την Μεγαλη Εβδομαδα.
Αν δε, περασει το 558-560 αυτο θα καταστει και σαφες.

Αυτονομηση εχουμε και σημερα

michele είπε...

Οσο για την ΓΡΙΒ ,νομιζω αγαπητε Hippy οτι εχει "προδιαγεγραμμενη" πορεια,( αν και ειναι υβρις τετοιες λεξεις για τις αγορες)
επομενως ουδεμια ανησυχια ιδιαιτερη

hippy είπε...

Έχω την άποψη φίλε Μιχάλη πως είναι άλλο μετοχές για "να κάνω λεφτά" κι άλλο για "να διατηρήσω το κεφάλαιο μου"

Οι εταιρείες ΑΕΕΑΠ (για τον κο κο κο εμένα) είναι πολύ καλή άμυνα. Εξηγούμαι:

Στο χείριστο σενάριο Grexit ή γενικότερα ευρωπαϊκής διάσπασης (ελάχιστα πιθανό αλλά όχι αδύνατο ενδεχόμενο) έχω κατά νού ότι

Φτιάχνεις ένα ακίνητο που σου κοστίζει 1000 ευρώ/τ.μ. Δεδομένου ότι τα υλικά κατασκευής είναι κυρίως εισαγόμενα εάν πάμε σε νεοδραχμή με σχέση ανταλλαγής πχ 1-1 θα έχει κοστίσει 1000 δρχ. Με πιθανή υποτίμηση 50% το αντίστοιχο κόστος κατασκευής (άρα και η ελάχιστη επιθυμητή τιμή πώλησης) θα γίνει 2000 δρχ/τ.μ. Άρα η τιμή θα τείνει προς τα εκεί, συνεπώς και οι μετοχές των ΑΕΕΑΠ θα κινηθούν αντίστοιχα καθώς θα έχει 2πλασιαστεί η λογιστική τους αξία (που είναι ήδη μεγαλύτερη)

Στο καλό σενάριο πληρώνουν μόνο 0,5% φόρο (ενώ ο κάτοχος ενοικιαζομένου ακινήτου τουλάχιστον 15%) και σαν απλός μέτοχος γλυτώνεις τον ΕΝΦΙΑ.

Μια χαρά.

hippy είπε...

Αυτό το σκεπτικό το "πληθωριστικό" είναι που έκανε τους παλιούς να σχηματίσουν την άποψη "κανένας δεν έχασε αγοράζοντας γη" καθώς το χρήμα υποτιμάτο κατά 20% ετησίως και κατέστρεψε τους σύγχρονους που δεν κατάλαβαν ότι με το ευρώ ο πληθωριστικός κίνδυνος τελείωσε οπότε ήταν ηλίθιο να πληρώνουν 20-30-50% ακριβώτερα τη γή μετά το 2000.

ArTaXiA είπε...

Hippy respect! Συνόψισες σε μία φράση κάτι που προσπαθούσα να εξηγήσω σε κάτι μυστήριους επί δυο ώρες.

μπαρμπαλιας είπε...

το θεμα "γη"και "ακινητο"ειναι σχετικα με το χαιμε που ζουμε.
θα σας το πω αλλιως...
αν τους παραδες της ζωης μου που επενδυσα και εχασα στο ελληνικο μπουρδέ ,τα ειχα επενδυσει π.χ. στην Μπολωνια
Ιτ.και σε μια ακτινα γυρω απο τα πανεπιστημια ...αλλα οχι μονον,σημερα δεν θα μιλαγα εδω μεσα ,γιατι κυριοι δε θα σας γνωριζα.
αλλα και οπουδηποτε στην ευρωπη εχεις ακινητο,τουταυτο σημαινει.
εδω συμβαινουν τα πληστα οσα
γιατι ειμαστε αυτο που μας ανηκει

hippy είπε...

Εκμεταλλεύομαι την εμφάνιση πωλητή στην ΕΛΛ και ψωνίζω σιγά σιγά περί τα Ε9 αυτά που έδωσα πριν την αποκοπή μερίσματος.

Επίσης την διόρθωση του πετρελαίου και χαζοψώνισα στα $9,92 μέρος από τα USO που έδωσα στα $10,50. Επειδή τα οικουμενικά χαρτιά δεν τα κατέχω επαρκώς γι αυτά τα τελευταία υπάρχει τεχνική άποψη?

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη ευχαριστώ. Έπαινος από πλήρη επαγγελματία είναι...είναι...δεν ξέρω πως να το διατυπώσω. Ευχαριστώ πολύ.

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα για τον ενφια που μνημονευσε ο φιλος Ηλ
αυτος ο φορος υπαρχει σε ολον τον κοσμο
αλλα αλλα ...οι μαλακοπιτουρες
συνελληνες πιστεψαν τους μπαχαλε..οτι θα τον γκρεμισουν.
αλλα οταν καταλαβαν οτι απο δαυτον βγαινει ζεστο και ακοπο χρημα για να πλερωθουν "αι καθαριστριες" ...επανηλθαν

michele είπε...

Αγαπητε Hippy ,εκτιμω και θαυμαζω τεκμηριωμενες ( καλα) αποψεις σαν την δικη σου.Την βρισκω και απολυτα σωστη.

Επειδη ομως ρωτησες για ΓΡΙΒ ( γνωριζοντας πως εχεις αγορασει στο χαμηλο κλεισιμο της ημερας της αναδιαρθρωσης ) και επειδη ειμαι
παικτης πεδίου, θεωρω οτι η ΓΡΙΒ σχετικα γρηγορα ενδεχομενως θα επιστρεψει εκει απ οπου ξεκινησε.

michele είπε...

Oσον αφορα το USO ,θεωρω απιθανο να μην κλεισει το gap στο 9,70
και συνιστω προσοχη στην απωλεια της περιοχης 9,50 που κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να κλεισουν οι αγοραστικες θεσεις.
Ειναι πιθανον,αν παει εκει να υπαρξει ανοδικη αντιδραση,η οποια θα σταματησει στο 9,87 περιπου .Αν τρακαρει εκει again κατω με μεγαλυτερη δυναμικη.

hippy είπε...

Είχα ήδη ισοδύναμη θέση αγορασμένη πριν την αποκοπή μερίσματος περί τα Ε7,30.

Δεν την τζογάρω, την έχω για ασφάλεια και να τσοντάρω στο εισόδημα.

Επίσης όπως σου είχα πει εκ του σύνεγγυς τσεκάρω 4 φορές την ημέρα στις δημοπρασίες την ΑΣΤΑΚ κι όποτε παρουσιασθεί πωλητής σε τιμή < 4,50 κάτι τσιμπάω.

(σε διάρκεια 12 μηνών έχω μαζέψει ένα σκάρτο 5χίλιαρο. Ούτε φυλακισμένος χα χα χα)

hippy είπε...

Ευχαριστώ για την άποψη στο USO

austin είπε...

Δεν είναι όγκος αυτός! Κάθεται η αγορά εντελώς. Από εβδομάδα για να δούμε τι και πώς. Ας ελπισουμε να πατήσει το πετρέλαιο, γιατί χωρίς καλά νέα αρκετά δεν νομίζω να κάνουμε δουλειά και εμείς εδώ.

michele είπε...

Xαχα μαζευε εκει,απλα αυτο το 4 φορες την ημερα ξερεις πως μου φαινεται εμενα ,ασε που θυμιζει επιτηρηση :)

michele είπε...

Α επισης Hippy,πριν προλαβω να ενημερωσω τον διαχειριστη ειδα το σχολιο σου στον Klooun οτι ανεβηκε!Προφανως λειτουργουν το moderation θα τον ρωτησω .

austin είπε...

Δύναμη πάλι το σαπακι!! Λουκούμι ήταν στο 0,17 η στα χαμηλά.

michele είπε...

Ειναι μερες τωρα που ειναι καλη η ΠΕΙΡ
τσουκου-τσουκου ο ΓΡΙΒας σκαρφαλωνει :)

michele είπε...

Μολις ειπα σκαρφαλωνει,εκανε ενα μπαπα-μπουπα να διωξουμε τους ..βιαστικους

Καλη κινηση τραπεζικου υφους προς τα υψηλα ημερας ,στον ΔΤΡ εγιναν

michele είπε...

Kαινουργια σημερινα υψηλα σε ολους τους δεικτες

αλλα εν τω μεταξυ

RIP Johan Cruyff

michele είπε...

Ακομα μια φορα στα ορια του 558 με οδηγο τις τραπεζες:

" ..Η Κομισιόν περιορίζει τη δυνατότητα της ΕΚΤ να απαγορεύει την πληρωμή μερισμάτων, μπόνους και τοκομεριδίων. Οι πληρωμές θα απαγορεύονται μόνο όταν τα κεφάλαια μιας τράπεζας μειωθούν κάτω από τα υποχρεωτικά προβλεπόμενα. Η εξέλιξη αυτή θα φέρει στο προσκήνιο τη συμβολή του αναβαλλόμενου φόρου στα εποπτικά κεφάλαια των τραπεζών..."

austin είπε...

Θα κάνουν το "κολπάκι" άραγε? Να το κλείσουν στο 558? χεχε

michele είπε...

Εχουμε δρομο ακομα,αλλα καπου εδω κοντα,φανηκε και χτες οτι δεν θελουν να απομακρυνθουν
παρα το γεγονος οτι οι ξενες αγορες ειναι κατω

Panos είπε...

Μιχαλη αυτο το γ@@@@νο 558 ποτε θα το σπασουμε?χαχαχαα
κλειδωσαν και την σαπια πανω στην αντισταση 0,188 αν δεν κλειδωνε θα εδινε χαλαρα και 0,192-3

michele είπε...

Κουραζεται Πανο εκει η Πειρ αλλα μην ξεχνας οτι την προηγουμενη Παρασκευη τεσταρισε πανω απο 0,19

Τωρα με 4 ημερο μπροστα ,δυσκολο το βλεπω για σημερα το 558-560

Panos είπε...

Εχεις δικιο...δυσκολα να περασει το 0,190, και ο γιδης το 558, ας το κλεσει εκει τουλαχιστον...

austin είπε...

Τι απόκλιση τιής είναι αυτή στην Πειραιώς...Σποτ: 0,185, παράγωγο 0,175

michele είπε...

Hippy ανοιξε με gap down το USO και island ,κακο σημαδι ,ισως μεσα στην ημερα παει προς το 9,90 και "σωθει" το νησι ,αλλιως μαυρα τα βλέπω

hippy είπε...

Μιχάλη χθες ο κ. Βέργος μας προειδοποιούσε για το γαιάνθρακα και την Peabody λόγω ρύπων. Θα γίνει το ίδιο και με το oil αλλά πολύ προσεχώς φυσικά, αφού εξαντληθεί μέρος των αποθεμάτων (όπως τα cd που κατέκλυσαν την αγορά αφού πρώτα εξαντλήθηκε το απόθεμα από pick up). Προς το παρόν από την στιγμή που οι περισσότεροι βλέπουν τα $20 μου φαίνεται πιθανότερο να δούμε τα $50 και τοποθετώ ένα μικρό στοίχημα (πληρωμένο).

Φίλε ευχαριστώ που μέ΄βαλες στις έννοιες σου.

michele είπε...

Τιποτα Hippy ,οι εννοεις εδω μοιραζονται ..παντως η κινηση του πετρελαιου επειδη δυσκολα χειραγωγειται χωρις συγκεκριμενο λογο,ειναι απολυτα τεχνικη

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ: Τα 34$

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

-ΤΑΞΙ ΤΑΞΙ!
-Δεν είμαι ταξί κυρια μου.
-Συγνώμη, το κίτρινο χρώμα με μπέρδεψε..
-Aφρικανική σκόνη είναι.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Το βρίσκω φρικτό να απορρίπονται παίκτες με στοιχεία από υπολογιστή. Μ' αυτή τη λογική εμένα ο Αγιαξ θα με απέρριπτε. Οταν ήμουν 15 δεν μπορούσα να κλοτσήσω την μπάλα 15 μέτρα μακριά με το αριστερό πόδι. Η ποιότητα της τεχνικής μου και το όραμα δεν μπορούν να ανιχνευθούν από υπολογιστές.

Οι σημαντικότερες ατάκες του Κρόιφ

http://www.contra.gr/Soccer/Netherlands/oi-shmantikoteres-atakes-toy-kroif.3972781.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=contragr

michele είπε...

Πραγματι ηταν αδυναμος ,βασιζοταν πολυ στην τεχνικη,στην εξυπναδα και στην ταχυτητα .Κατορθωσε να ενσωματωθει στο total football των Ολλανδων που ξεκινησε τοτε ,καθως επαιζαν πισω και πλαγια
επισης παικταραδες με αλλα προσοντα ( Βλ Νεεσκενς) Επισης Γιοχαν.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Οι φοροτεχνικοί θα απέχουν από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων | iefimerida.gr - http://go.shr.lc/1RntGiJ

michele είπε...

Τα εχω πει εγω αυτα ..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ναι....τα θυμαμαι...!

michele είπε...

Εχει να πεσει παραταση Κωστα..χαχα

michele είπε...

Τιποτα ιδαιτερο δεν βλεπω στο κλεισιμο καπου εδω πανω θα κλεισουμε

ArTaXiA είπε...

Ρε σεις! Ο σαστάλεγας πού χάθηκε μέρες τώρα; Περιμένω κι εγώ τα σπουδαία νέα. Λες να μας λυπήθηκε ο Θεός και να ησυχάσαμε;

michele είπε...

556,86 ηταν +1,01%
557,04 εκλεισε + 1,04%

καλος ο ΔΤΡ +2,75% 40,73 μον

makis είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Καλά πήγε σήμερα. Μικρός ο τζίρος βέβαια αλλά οι τιμές γράφουνε και τα αυριανά τσίπουρα και ο μπακαλιάρος βγήκαν. χαχαχα. Ειδικά με την ΜΙΓ κάτι έγινε! Καλό τριήμερο σε όλους με υγεία.

Panos είπε...

Χαχαχχα ΑΡΤΑΧΙΑ ....καλο τριημεροτετραημερο να εχουμε...